Starity

Jordin Sparks és Jason Derülo egybekel?

2012. július 07. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly indultak a pletykák, hogy a két énekes egy pár, majd hosszú tagadás után beismerték kapcsolatukat. A szerelmesek egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és már a hazásságról is egyre több szó esik beszélgetéseikben.

hirdetés
Jordin Sparks és Jason Derülo egybekel?

Nem titok, hogy Jordin és Jason lassan egy éve egy párt alkot, kapcsolatuk pedig egyre komolyabb. Olyannyira, hogy már a házasság gondolata is felmerült.

Jordin őszintén beszélt kapcsolatukról egy interjúban: Ha én most teljesen becsületes leszek – kezdte a 22 éves énekesnő, amikor a házasságról kérdezték –, azt kell mondanom, hogy a házasságról naponta többször is beszélgetünk... ahogy a jövőről is, és ez nem olyan beszélgetés, ami megijeszt minket. Egy csomó minden történik, ezért nem biztos, hogy egyhamar itt lesz, de ez az egyik olyan dolog, amit megvitatunk.

Jordin azt is elmondta, hogy nagyon-nagyon megijesztette Jason balesete, amiből már sikeresen felépült, illetve leszögezett egy dolgot: „Amíg csak élek, Jason nem fog megkísérelni egyetlen egy hátraszaltót sem!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek