Starity

Daniel Dae Kim szereti Hawaiit

2012. július 07. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Daniel Dae Kim a napokban egy interjúban többek között arról mesélt, hogy szeret Hawaiin élni, mert ott nincs olyan nagy felhajtás, mint például Hollywoodban.

hirdetés
Daniel Dae Kim szereti Hawaiit

Daniel Dae Kim a hazai sorozatrajongók számára a Lost – Eltűntek, illetve a Hawaii Five-O című alkotásokból lehet ismerős. Az utóbb említett produkcióban a színész Chin Ho Kelly karakterét formálja meg. Nemsokára a harmadik évad munkálatai is megkezdődnek, de addig is a szereplők más városokban és országokban népszerűsítik a méltán népszerű krimisztorit.

Érdekesség, hogy a Lost – Eltűntek forgatási helyszíne a Hawaii-szigetek, és a Hawaii Five-O is itt készül, így tulajdonképpen annak ellenére, hogy az egyik sorozat befejeződött, nem kellett lakhelyet váltania, hisz aktuális szerepét is a gyönyörű szigeteken játszhatja el.

Daniel nemrég egy interjúban el is mondta, hogy nagyon szeret itt lakni: „Nagyon élvezem itt, Hawaiin az életet, mert a hétköznapok nem a rivaldafényről szólnak, mint például Hollywoodban. Mikor Los Angelesben vagyok, minden csak az üzletről szól. De Hawaiin annak ellenére, hogy az emberek szeretik a sorozatot, mégsem szól minden a sztárságról, úgyhogy itt a hétvégét teljesen hétköznapi módon tölthetem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek