Starity

Thalía megdicsérte Britney testét

2012. július 07. 13:01   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok világában nem ritka, hogy a Twittert használják arra, hogy egymásnak üzenjenek. A napokban Thalía tett így, aki Britney Spears alakját dicsérte meg.

hirdetés
Thalía megdicsérte Britney testét

Thalía a minap egy Twitter-üzenetben gratulált Britney Spearsnek formás alakjáért: „Imádlak Britney! Két gyermek után, micsoda test!”

Azt nem tudni, hogy a pop hercegnője, mit szólt az énekesnőként és színésznőként is tehetséges kolléganője bejegyzéséhez, de biztosan örül, hisz a tengerentúli pletykalapok sokszor kritizálják kinézete miatt, ugyanis szerintük Britney Spearsnek narancsbőre van.

Nos, ha így van, ha nem, azt bátran kijelenthetjük, hogy a sztár igenis jó formában van, hiszen a lelki válság miatt láttuk már nagyon rossz állapotban is. Ahhoz képest pedig Britney-nek sikerült újra visszanyerni önmagát és az X-Factor USA című tehetségkutató mentoraként is mindig elegánsan mutatkozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek