Starity

Barbee: „Civilekkel nem jött össze”

2012. július 07. 11:11   |   Szerző: Blary

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barbee-t Majka nagy szeretettel várta a műsorába. Miután megbeszélték, hogy a lány igazából hány éves, és mennyinek néz ki, jöhettek a szerelemmel kapcsolatos kérdések, amire őszintén válaszolt.

hirdetés
Barbee: „Civilekkel nem jött össze”

Barbee már két éve egy párt alkot az Anti Fitness Clubos Fekával. Nagyon jól kijönnek és megértik egymást. A lány a Punk16 című műsorban mesélt arról, hogy szerelmével a véletlen hozta össze, valamint elárulta, hogy korábban egyáltalán nem volt szerencséje civilekkel. Úgy gondolja Fekával azért ilyen jó a kapcsolata, mert mindketten zenészek.

A szerelmi kérdések mellett még arról is nyilatkozott, hogy szeretné minél tovább folytatni a zenei karrierjét, viszont régi álma, hogy gyerekekkel foglalkozhasson, és hogy óvónéni lehessen.

Azért utóbbi még sokkal odébb van, egyelőre teljes erővel a zenei karrierjére koncentrál, aminek nagyon sokan örülnek, mivel az elmúlt években Barbee rengeteg rajongóra tett szert.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek