Starity

Ne sminkelj vezetés közben!

2012. július 07. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Üzeni a Volkswagen reklámja, melyben a nők figyelmét hívja fel a biztonságosabb vezetésre.

hirdetés
Ne sminkelj vezetés közben!

A YouTube-on híres make-up tutorialkészítő Nikkie egy nemes és figyelemfelkeltő reklámhoz adta arcát. A Volkswagen reklámjában ugyanis nem a legújabb autómodellt mutatják be, hanem a nők figyelmét hívják fel a biztonságosabb vezetésre.

A videó elején Nikkie szokásosan egy gyönyörű smink elkészítését kezdi mutatni a nézőknek, így mindenki teljesen nyugodtan figyeli és lesi el a technikákat, azonban a kisfilm vége felé döbbenetes fordulatot vesznek az események. Érdemes pasiszemmel is végignézni az elábbi videót, még akkor is, ha nekik kicsit unalmas lesz a videó eleje.

A reklám arra próbálja felhívni a hölgyek figyelmét, hogy ha vezetés közben netalán kedvük támad megigazítani a sminkjüket, könnyen halálos baleset lehet a művelet vége, ezért eszükbe ne jusson ilyet tenni. Természetesen alapja is van, mivel a The Telegraph felmérése félmillió közúti baleset történik azért, mert a női vezetők éppen a sminkeléssel voltak elfoglalva.

„Ne sminkelj vezetés közben!” – jelenik meg az üzenet a Volkswagen-reklám végén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek