Starity

Turnéra indul a Jackson Five!

2012. július 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három évvel Michael Jackson halála után, a Jakson Five turnéra indul, emlékezve a régi nagy sikerekre.

hirdetés
Turnéra indul a Jackson Five!

Még a hatvanas években indult el öt igen tehetséges fiatalember – öt testvér – zenei karrierje, mikor több tehetségkutatóban feltűntek. Ők voltak a Jackson testvérek, azaz a Jackson Five. A testvérek, nagy sikereket értek el, a The Jackson 5 öt nagylemeze, valamint 15 kislemeze vezette a Billboard listáját. 1997-ben a rock and roll hallhatatlanjai közé választották őket. Az együttes hihetetlen népszerűségre tett szert, megdöntötték a The Beatles több rekordját is. Gyakran léptek fel Elvis Presley-vel, angliai koncertjeik alkalmával pedig előzenekaruk az akkor még kevésbé ismert Elton John volt. Közülük azonban később kivált Mchael Jackson, aki utána szóló karriert kezdett, nem kis sikerrel.

Utoljára harminc évvel ezelőtt turnézott együtt az öt testvér, most azonban, Michael halála után három évvel úgy döntöttek újra útra indulnak. Jackie, Tito, Jermaine és Marlon a napokban erősítették meg visszatérésüket, a koncertkörutat pedig ott kezdik majd, ahonnan anno karrierjük indult az Apollo Theaterből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek