Starity

Selena Gomez imádja Adam Sandlert

2012. július 09. 00:12   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez nemrég Adam Sandlerreel dolgozott együtt, és úgy tűnik nagyon élvezte a komikus társaságát.

hirdetés
Selena Gomez imádja Adam Sandlert

Selena Gomez a Hotel Transylvania című filmben dolgozhatott együtt Adam Sandlerrel, és rögtön megkedvelte a színészt. Igaz, már a találkozó előtt is nagyon izgatott volt, de mióta együtt rögzítettek néhány jelentet, csak áradozni tud róla.

„Csodás egy pasi! Hihetetlenül jó fej! Minden jelenetemnél ott volt, és nagyon kedves volt velem, sokat segített! Egész biztos, hogy remek apa lenne. Ő egy olyan ember, aki eszméletlenül vicces, és mindenkit megnevettet” – áradozott Miss Gomez.

A színésznő mesélt egy kicsit a karakteréről is, akit nem volt nehéz eljátszania, mivel elmondása szerint nagyszerűen tud azonosulni vele.

”Átérzem Marvis karakterét. 19 éves vagyok, és nagyon élvezem a felnőtté válást. Szerencsésnek érzem magam, mivel rengeteg helyre eljutottam, bár sosem voltam még a barátaimmal együtt nyaralni. Úgy gondolom, hogy Marvis és én hasonló dolgokon megyünk keresztül. Szükségem van a szabadságra, úgy mint neki. Én olyan szeszélyes vagyok, mint a karakterem." – vallotta be a színésznő, aki Sandler karakterének a lányának kölcsönözte a hangját az animációs filmben, amely szeptember 21-én fog megjelenni Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek