Starity

Sophia Bush belépett a harmadik X-be

2012. július 08. 13:01   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizony, Sophia ma belépett a harmincasok táborába. Valószínűleg senki nem gondolta, hogy mára ilyen sikeres, és tehetséges színésznő lesz belőle.

hirdetés
Sophia Bush belépett a harmadik X-be

Sophia Anna Bush néven látta meg a napvilágot 1982. július 8-án. Pontosan 30 év telt el azóta, és ma már alig van olyan ember, aki ne tudna egy-két olyan filmet, vagy sorozatot mondani, amiben a tehetséges színésznő szerepelne.

Sophiát legkorábbról a Buliszervízből ismerhetjük, de ezután sorra kapta a híresebbnél híresebb szerepeit, mint például a Tuti gimi című sorozatban Brooke Davis karakterét. Karrierje elején láthattuk a Gyújtópontban, de 4 évvel később szintén egy jelentősebb szerepben feltűnt a Dögölj meg, John Tucker című romantikus vígjátékban. 2007-ben beválasztották az Országúti ámokfutó szereplőgárdája közé, újabban pedig a 2011-es Szerelem az Alpokban című filmben láthatjuk őt a vásznon. Azt hozzá kell tenni, hogy ezek mind csak az olyan szerepei, ahol jelentősebb karaktereket alakított, de ezen kívül megannyi filmben és sorozatban tűnt fel.

Ami a jelent illeti – a Tuti gimi befejezése után is keresett színésznő, ugyanis a Partners vígjátéksorozatban, valamint a Mob Wives 2: The Christening kisfilmben is egy főszereplő bőrébe bújva láthattuk. Ez mind bizonyítja azt, hogy Sophia mi mindent ért el 30 év alatt, és az sem az utolsó szempont, hogy még mi mindent fog.

Nem hinnénk, hogy unatkozni fog a következő pár évben, főleg hogy nemrégiben örökbefogadott egy Griffin nevezetű kutyust, akire a színészet, és a magánélete mellett megosztva szánja rá idejét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek