Starity

Új időpontban a Megkövült szívek

2012. július 09. 12:12   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A La Que No Podía Amart Megkövült szívek néven 17:05-kor láthatták a nézők a Story4-en, most új időpontban, 12:50-kor látható a novella.

hirdetés
Új időpontban a Megkövült szívek

A La Que No Podía Amar című telenovella itthon is megérkezett Megkövült szívek címen a Story csatornákra. Az eddig 17:05 perckor látható sorozatot, a Story4 átette 12:50-re, ami a Mar de Amor helye volt, ám annak végeztével, ebben az időpontban láthatják a nézők a Megkövült szíveket.

Egyelőre még nem kell a nézőknek aggódni, mivel az időpontváltozás csak július 27-től lép életbe. A Story5-ön is fut a novella, méghozzá a 19:30-as idősávban, ami többeknek kedvezőbb.

Az új idősáv oka, valószínűleg az, hogy ebben az időpontban fut az RTL Klubon a Teresa című novella, melyet sokan követnek, így kevesebb nézője akad a La Que No Podía Amarnak. Úgy tűnik Ana Brenda nem tudta legyőzni magát és a Teresa-beli Aurora szerepe győzedelmeskedett Ana Paola szerepével szemben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek