Starity

VV Eszter férjhez ment

2012. július 09. 12:12   |   Szerző: ladygagafun

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Eszter szombaton kora délután fogadott örök hűséget Morvai Imrének a 120 fős vendégsereg előtt. Szerelmével még csak féléve ismerkedett meg, de már az első percektől fogva érezték, hogy egymásnak lettek teremtve.

hirdetés
VV Eszter férjhez ment

Dadi Eszternek szombaton egy nagy álma vált valóra. 120 fős vendégsereg előtt mondta ki a boldogító igent szerelmének, Morvai Imrének, akit a villából kiesése után nem sokkal ismert meg.

„Minden olyan, mint amiről 16 éves korom óta álmodoztam. A klasszikus és az elegáns vonalat próbáltuk végigvinni az esküvő során. Ezért választottuk helyszínül ezt a hangulatos vidéki éttermet, a Bagolyvárat. És emiatt lett az esküvő fő színe a lila” – magyarázta pár nappal ezelőtt, a készülődés hevében a Blikknek Eszter.

A lakodalomban Fecó húzta a talpalávalót egy gyerekkori barátjával, aki szintetizátoron kísérte Fecó éneklését.

Imrét még márciusban mutatta be a nagyközönségnek a Való Világ egykori játékosa, aki már akkor úgy nyilatkozott, hogy megtalálta benne a nagy Ő-t. A férfi már a játék során beleszeretett Eszterbe, akinek kiesése után – minden követ megmozgatva – megszerezte a telefonszámát, és felhívta azzal a szöveggel, hogy megtalálta élete szerelmét. Elsőre viccesnek tűnhet ez a csajozós szöveg, azonban Imre nagyon komolyan gondolta a dolgot, és nem is tévedett, hiszen máris házasok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek