Starity

Harry Stylesnak új barátnője van?

2012. július 09. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb hírek szerint a One Direction legfiatalabb tagja ismét becsajozott.

hirdetés
Harry Stylesnak új barátnője van?

Harry Styles lassan nőügyeiről híresebb lesz, mint a híres brit fiúbanda, a One Direction oszlopos tagjaként betöltött zenei karrierjéről. Szinte hetente jelennek meg hírek szerelmi életéről és állítólagos új barátnőiről, akikről később kiderül, hogy közük se volt a fiatal énekeshez.

A legújabb állítólagos barátnő a 23 éves Caggie Dunlop, aki a brit Made In Chelsea nevezetű realityműsor sztárja, emellett pedig feltörekvő énekesnő és dalszerző. Az új szerelemről szóló pletykák teljesen ellepték az internetet és rengeteg forrás számolt már be kapcsolatukról. A sztori a névtelen ismerősök nyilatkozataiból a következő:

A 18 éves énekesnek már régóta tetszett a lány, mivel Twitteren is üzengetett neki, aztán még a rádiós műsorvezetővel, Lucy Horobinnal való viszonya előtt találkoztak személyesen. Számot is cseréltek és állítólag a kémia is erős volt közöttük, de Caggie a műsorával, Harry pedig a One Directionnel volt elfoglalva ezért nem alakult ki köztük semmi. Aztán jött és ment Lucy, a két fiatal pedig egy októberi estén ismét találkozott és ekkor elcsattant egy csók is. A dolgok azonban itt megint elakadtak. Harry Caroline Flackkel kezdett járni, aztán pedig világkörüli turnéra indultak a bandával. Ez idő alatt tartották a kapcsolatot és amikor néhány napja hazaért Harry ismét találkoztak. A csütörtöki randevú helyszíne egy nyugat-londoni klub, a Dorsia volt és az egész estét együtt töltötték.

„Mindketten fiatalok, vonzóak és nagyon élvezik egymás társaságát, emellett a kémia is nagyon jól működik köztük. Határozottan azt tervezik, hogy sokkal többször fognak találkozni az elkövetkező hetekben” – nyilatkozta a friss románcról egy bennfentes.

Természetesen a rajongók között ismét akadnak olyanok akik ellenzik a fiatalok kapcsolatát, viszont vannak olyanok is, akik teljes mértékben mellettük állnak és szurkolnak nekik. Sokan azt gondolják, hogy ez az egész hír kacsa, a képek is úgy vannak összeszerkesztve, ráadásul volt olyan is aki szerint Caggienek barátja van. Viszont paparazzi képek bizonyítják, hogy az állítólagos randevú délutánján, július 5-én Harry a csapat fodrászának segített új ház után nézni és este egy Nike-eseményen vett részt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek