Starity

Caramel: „Még sosem éreztem így senki iránt”

2012. július 09. 15:03   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Caramel teljesen odavan új kedvesétől, amit nem is titkol. Hien teljesen levette a lábáról, minden interjúban csak áradozni tud róla.

hirdetés
Caramel: „Még sosem éreztem így senki iránt”

Pár hónapja derült ki, hogy a Megasztár két énekese között van valami. Eddig nem sokat beszéltek egymásról a nyilvánosság előtt, de Caramel nemrég elárult néhány dolgot kapcsolatukról. Állítása szerint még sosem érzett senki iránt úgy, mint Hien iránt.

Elmesélte, hogy sosem gondolta volna, hogy egyszer egy ilyen szerelem talál rá, és szerencsésnek érzi magát, amiért ez megtörtént. „Az ember életében csak egyszer van ilyen szerelem” – vallotta be érzéseit Szily Nóra műsorában az énekes, aki aggályairól is beszámolt: fél, hogy nem tudja kifejezni annyira a szerelmét, amennyire valójában érez.

Nemrég felmerült az összeköltözés ötlete is, de egyelőre nem bútoroznak össze, hisz Hien még nem repült ki a szülői házból, még csak most érettségizett le.

„Nem élünk együtt, ő a szüleivel lakik. Szeretünk együtt lenni, igyekszünk is minél többet, de most ez így természetes. Imádom a szüleit is, és szerintem ők is engem. Hien még nem találkozott az édesanyámmal, de szeretném, ha megismernék egymást. Ő annyira bölcs, annyira tiszta! Amióta vele vagyok, többet tanultam tőle, mint bárki mástól életemben. Hien különleges ember. Igazi lelki társak vagyunk, órákig tudunk beszélgetni. Beleszerettem a lelkébe, nála tisztább embert nem ismerek” – áradozott Hienről a Hot! magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek