Starity

Új műsor indul a Starityn!

2012. július 09. 19:07   |   Szerző: Starity

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 20-tól a Starity elindítja első saját műsorát, MátéFlash címen. A hétről hétre új videókkal jelentkező műsor házigazdájával, Mátéval beszélgettünk.

hirdetés
Új műsor indul a Starityn!

Július 20-án egy teljesen új dolgot indítunk el a Starity weboldalán. Egy 16 éves srác, Máté minden héten új videókkal fog nektek jelentkezni. Mielőtt elindulna a műsor, készítettünk vele egy interjút, hogy egy kicsit jobban megismerhessétek őt, illetve azt, hogy milyen videókkal készül nektek.

Starity: Hogy indult nálad ez a riporterkedés?

Máté: Láttam a Facebookon egy felhívást, egy online tévénél, ahová cikkírókat kerestek. Jelentkeztem két darab cikkel, ami elnyerte a tetszésüket, így bekerültem a csapatba mint szerkesztő. Pár hónapra rá már olyan ismert hazai előadókkal, együttesekkel készítettem írásos interjút, mint a Stereo 2.0, DJ Gozth, a Hooligans, vagy Düki. Itt már tudtam, hogy egyszer élőben, mikrofonnal a kezemben fogom az embereket faggatni.

MátéFlash címen indul el hamarosan a műsorod. Honnan a cím, és mi az üzenete?

Természetesen a Máté a nevemből adódik, a flash-sel viszont a „flash”-es életérzést szeretném továbbítani. Számomra ez az életérzés a következőket jelenti: szabadság, boldogság, buli és hogy élvezem az életet. Az adásokban ez abszolút felfedezhető lesz.

Miről fog szólni a műsorod?

Elég sokszínű műsor lesz. Lesznek sztárinterjúk, buliajánlók, vicces videók, valamint érdekes témákkal faggatom majd a járókelőket az utcákon egy videobloghoz hasonló formátumban. Remélem, lelkes nézői lesztek! (nevet)

Egyedül csinálod a műsort vagy van, aki segít neked a munkádban?

Általában egyedül találom ki azt, hogy miről és kivel forgatok. De vannak ismerőseim a szakmában, nekik néha kikérem a véleményüket, hiszen tudom, hogy őszintén elmondják, ha valamit nem jól csinálok, és sokat segítenek, ezáltal én is tudok fejlődni. De ezenkívül vannak olyan műsorvezetők, akiket talán példaképnek is tekintek. Ők inspirálnak.

Elárulod, hogy kik ők?

Természetesen, leginkább Sebestyén Balázs, Lakatos Levente, Istenes Bence, illetve Sanyóca, a Megálló műsorvezetője inspirál.

Említetted, hogy az utca emberét is fogod faggatni. Volt már olyan a forgatások során, aki elküldött melegebb éghajlatra?

Szerencsére még nem! Általában a vidám emberekhez megyek oda kérdezősködni. Ők mindig szívesen válaszolnak. Akin látom, hogy nem éppen ez a legjobb napja, azt inkább nem idegesítem a kérdéseimmel.

Hogyan találod ki a témaköröket, amikről a műsorodban forgatsz?

Ha éppen a járókelőket faggatom, akkor az a helyszíntől függ. Csak hogy mondjak egy példát: egy fesztiválon inkább az olyan kérdéseket teszem fel, mint hogy „Szokott-e sátrazni?”, „Mi az a három olyan dolog, ami nélkül nincs fesztivál?”, „Hogy oldható meg ott a szex?”. Na jó, az utolsót nem biztos, hogy feltenném! (nevet) Egyébként, ha ismert emberrel készítek interjút, olyan kérdéseket teszek fel, amik engem is érdekelnek.

Mi vonz téged ebben a szakmában?

Mindig is ki akartam magam próbálni riporter-műsorvezető szerepben. És most hálát adok a jó Istennek és természetesen a Staritynek, hogy lehetővé tette ezt nekem. Mellesleg szívesen lennék akár operatőr is.

Nem félsz attól, hogy nem vesznek komolyan a fiatal korod miatt?

Abszolút nem, sőt! Nem is akarom, hogy túl komoly legyen ez a műsor. Inkább egy kis jókedvet akarok vinni a nézők életébe. És az a jó, hogy még meg se kell a hülyét játszanom, mert az vagyok.

Mi volt életed legextrémebb tette?

Amikor lenyírtam a füvet, majd elmosogattam.

Mit üzennél a Starity.hu olvasóinak és a leendő nézőidnek?

Mindenféleképpen nézzétek a MátéFlasht, lájkoljatok a Facebookon, igyatok, egyetek, csajozzatok, pasizzatok. Ja, és mindig köszönjetek az élelmiszereknek!

Tehát ne felejtsétek, július 20-án itt, a Starity.hu-n elindul a MátéFlash! Addig is lájkoljátok a MátéFlash Facebook-oldalát!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek