Starity

Joe Jonas és Natashia Ho egy pár!

2012. július 11. 13:01   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Jonast jó ideje nem láthattuk lánnyal kéz a kézben sétálgatni, mára azonban biztos, hogy kapcsolatban én.

hirdetés
Joe Jonas és Natashia Ho egy pár!

Joe Jonas egy jó ideje csak akkor jön hírbe, ha turnézásról, koncertekről, bulizásról vagy új Jonas Brothers-munkálatokról van szó. Elég régen nem volt barátnője, amit igazából senki nem tud megmagyarázni. Hallottunk rengeteg pletykát, az internetes fórumozók mindenkivel hírbe hozták, akivel lehet. A mostani képek bebizonyították, hogy csak azt az elterjesztett kacsát kellett elhinnünk közülük, hogy Natashia Hóval jár.

Először június 28-án kapták lencsevégre a párt, Londonban, egy klubot elhagyva. Mivel a képeken a lány egy másik férfit karolt – akiről még mindig nem tudni, ki –, nem tomboltak annyira a rajongók, bár így is sokan kezdték összeboronálni őket.

Július hatodikán készültek azok a képek New Yorkban, amelyek által biztossá vált mindenki számára, mi zajlik köztük. Viszont meglepő, hogy nem kettesben voltak, hanem Joe nagyobbik öccse, Nick Jonas és édesanyja, Denise Jonas társaságában.

Denise, Joe Jonas és Natashia Ho

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek