Starity

Iniesta összeházasodott kedvesével

2012. július 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A focista nemrég élete legboldogabb napját élhette át, amikor kimondta a boldogító igent kedvesével, Anna Ortizzal Tarragonában.

hirdetés
Iniesta összeházasodott kedvesével

A foci-EB-n a spanyol csapat történelmet írt, és megvédte címét a döntőben, miután legyőzte Olaszországot. Iniesta most a magánéletében is egy újabb mérföldkőhöz érkezett: barátnőjével, Anna Ortizzal összekötötték az életüket.

A pár hitvesi csókjára a Tamarit kastélyban került sor, ami külön a nagyobb szabású, minimum háromszázfős esküvőkre van fenntartva. A focista esküvőjén pedig ezt a számot jóval túllépték, nagyjából hétszáz fő volt jelen, többek közt jelenlegi csapattársai, Lionel Messi, Cesc Fábregas, Pedro Rodriguez, Carles Puyol, Xavi Hernández, Gerard Piqué és még nagyon sokan mások.

A szertartás után a Mas d'en Ros étteremben folytatták az ünneplést, ahol a focista köszönetet mondott, ekkorra már megérkezett az FC Barcelona volt edzője Joseph Guardiola feleségével, és a spanyol válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque, aki gratulált a házzassághoz. Iniesta egyébként nagyon boldog volt, úgy fogalmazott, ez élete legboldogabb napja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek