Starity

Niall Horan mégsem szingli?

2012. július 09. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Niall Horan a One Direction Ír énekese megérdemelt pihenését tölti Marbella egyik hotelében, viszont mint mindig most sem maradhatott el botrány nélkül.

hirdetés
Niall Horan mégsem szingli?

Niall Horan mint a többi banda tag megérdemelt pihenését töltötte volna nyugodtan. Viszont mint mindig most sem maradhatott el a rajongók őrült találgatásai és pletykái nélkül. Az énekes a napokban Spanyolországban tartózkodott, hogy kicsit lazítson a családjával Marbella egyik hotelében. Természetesen a fanatikusai mint mindig, most is követték őt, képeket és autogramot kértek tőle.

A fiú tegnap egésznap egy lánnyal mutatkozott. Eleinte a rajongók arra tippeltek, hogy az unokahúga lehet, viszont később érdekesebb dolgok is történtek. Niall először még csak kedvesen iszogatott vele és táncoltak, de aztán elkezdett a fiú a medencébe ugrálni. A lány nagy nehezen bement hozzá a medencébe, majd – szemtanúk szerint – elcsattant egy csók. A képen csak nehezen kivehető a dolog, mivel nem oldalról hanem háttal fényképezték őket.

„Niall majdnem egész nap azzal a lánnyal volt. Először iszogattak meg beszélgettek, de aztán bementek a medencébe, és Niall megcsókolta a lányt. Az eset után átkarolta, és távoztak a medencéből és az egész fürdőhelyről” – mesélt egy bennfentes az történtekről.

A látszat szerint nem csak Niall került ilyen helyzetbe, hanem a banda másik tagja Harry Styles is, aki elméletileg régi ismerősével kezdett el újra kavarni.

Niall és az ismeretlen lány

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek