Starity

Katie Holmes nyerte lánya felügyeleti jogát!

2012. július 09. 21:09   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Holmes hatalmas győzelmet tudhat magáénak. Jóváhagyták a válást, és Tom Cruise lányának felügyeleti jogát édesanyja kapta - számolt be a hírről a Hollywoodlife.

hirdetés
Katie Holmes nyerte lánya felügyeleti jogát!

Hetek óta Katie Holmes és Tom Cruise válásától zeng a sajtó, különféle elméletek születtek, hogy miért szakítottak, ki mennyi pénzt nyer vagy veszít a szakítás miatt, a legfontosabb kérdés pedig az volt, hogy kié lesz közös lányuk, Suri felügyeleti joga.

Az utóbbira már meg is érkezett a válasz: Katie kapta meg a felügyeleti jogot a kislány fölött, férjének pedig szabad láthatási joga van, bármikor meglátogathatja a kislányát. Úgy néz ki, bevált Holmes stratégiája, miszerint New Yorkban adta be elsőnek a kérelmet.

Egyébként Tom közös felügyeletet szeretett volna, a dolgok azonban elfajultak a két fél között, amikor Cruise ügyvédje megvádolta Holmest a média szándékos manipulálásával. A Tom-tábor ráadásul biztos akart lenne benne, hogy Katie még mindig tiszteletben tartja a szcientológiát, mivel a színésznő arra is engedélyt kapott, hogy más vallásban nevelje fel a kis Surit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek