Starity

VV Gigi Mallorcán rázza

2012. július 10. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Gigi jelenleg Mallorcán tölti az idejét, ahonnan egy különösen szexi képet töltött fel magáról.

hirdetés
VV Gigi Mallorcán rázza

VV Gigi egy igen érdekes képet osztott meg magáról a Facebookon: a fotón egy piros ruhában, fehér-piros csíkos zokniban és fehér kesztyűben pózol egy tengerparti szórakozó helyen. A 22 éves lány a Blikk érdeklődésére elárulta, hogy épp Mallorcán dolgozik.

„Azért jöttem ki dolgozni Mallorcára, mert visszahívtak. Ugyanott táncolok most is, mint tavaly és azelőtt. Örülök, hogy ismét kint melózhatok, mert azt csinálhatom, amihez értek, s amit szeretek. Végre ismét színpadon lehetek” - mesélte lelkesen a fiatal lány az újságnak.


Fotó: VV Gigi / Facebook

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon a táncon kívül még mit kell bevállalnia a Való VIlág egykori konyhatündérének, de Gigi megnyugtatott mindenkit, hogy kizárólag annyi a dolga, hog szexi legyen és táncoljon.

"A színpadi és az akrobatikus tánc mellett több feladatom is van. Volt, hogy az énekesnő mögött táncoltam, de olyan is előfordult, hogy image girl voltam. Ilyenkor gyakorlatilag csak annyi a dolgom, hogy szép legyek. Mielőtt bárki másra gondolna, csak táncolok! Hamarosan kijön hozzám a párom is. Úgy tervezem, a nyár végéig kint maradok – tette hozzá az egykori villalakó.


Fotó: VV Gigi / Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek