Starity

Robert Pattinson James Bond akar lenni

2012. július 10. 10:10   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert egy interjúban elárulta, hogy Bond szeretne lenni, ám csak miután kellően kigyúrta magát a szerepre, és idősödött egy kicsit.

hirdetés
Robert Pattinson James Bond akar lenni

Pattinson beállt azon színészek közé, akik szívesen alakítanák James szerepét, ám maga is biztos abban, hogy korban még túl fiatal a szerepre. Ennek ellenére, nem bízza a véletlenre a dolgot, meg kell edződnie a karakterhez.

„Igen, nagyon szeretnék Bond lenni, de csak később, évek múlva. Annál rosszabb ötlet nem is létezne, hogy fiatal Bondot válogassanak be. Hülyeség lenne egy elkényeztetett kölyköt James szerepére betenni.”

A sztár szerint Daniel Craig után nem lehet akárkit beválogatni, ezért nem árt időben elkezdeni az edzést és a felkészülést, elvégre itt Bondról van szó.

&bdquo Daniel Craig után valami nagyon egyedivel és megizmosodott karakterrel kell megjelenned.”

Mendes, a film rendezője a minap azt nyilatkozta, hogy Henry Cavill lenne jó Bondnak. Henry Daniel után castingolt a filmbe, ám túl fiatalnak tartották a szerepre, ezért azt mondta neki a producer, hogy alakítása nagyszerű, de korban nem stimmel, ám számítson rá hogy „két-három James” múlva őt fogják felkeresni.

A színész szerint az eddigi Bond-színészek után eljátszani a figurát nem könnyű, ezért valami igazán eredetivel vagy nagyon jól eltalált figurával kell előállni.

„Egy kézzel kellene csinálom az első filmet vagy nem is tudom.”

Az énekes-színész most 26 éves, és ráébredt, hogy az élete mennyire nincs rendjén. Szerinte a Twilight keresztbe tett a karrierjének, még akkor is, ha az több lehetőséget hozott meg számára, mint amennyit ő várt. Kezd ráébredni, hogy a túlzott munkatempó árt az egészségnek, és úgy érzi, hogy sokáig része volt a média túlzott figyelmének, nem tudja mit kezdjen az életével, de az biztos, hogy évek kellenek, míg „regenerálódik”. S ha gyógyultnak érzi magát, mindenféleképpen szeretne Bond lenni, 46 éves koráig.

Robnak nemrég jelent meg Cosmopolis című filmje, amit azért vállalt el, mert szerinte nevetséges volt, néhány héttel ezelőtt pedig azt nyilatkozta, hogy „meztelenül” érzi magát saját akcentusával Amerikában. A Bel Ami forgatásán poénkodott Christina Riccivel, amiért az amerikai színésznő nem tudta rendesen elsajátítani az angol akcentust, ám magának Robertnek is tanárhoz kellett járnia, mert neki sem ment. A sztár azt is kijelentette, hogy szerinte az angol film és zeneipar is csapnivaló, és nem adja nevét egyikhez sem, mert azok „unalmasak”.

Pattinson tehát kezdhet edzeni, és tanárhoz járni, hogy visszanyerje eredeti akcentusát, ha tényleg szeretné magának a szerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek