Starity

A One Direction-fiúk meztelenül alszanak

2012. július 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A manapság igen nagy népszerűségnek örvendő One Direction fiúcsapat három tagja bevallotta, hogy ők bizony ruha nélkül szoktak aludni.

A One Direction-fiúk meztelenül alszanak

A One Direction fiúk közül hárman, Harry Styles, Louis Tomlinson és Niall Horan a 93.3 FLZ rádióinterjúja során bevallották, hogy ők bizony nem húznak ruhát, ha aludni mennek.

A sort Louis kezdte azzal, hogy bevallotta, mindig meztelenül alszik, mert így sokkal jobb és egyszerűbb. Erre Harry szokásához híven elsütött egy poént: „Jobb, ha minden kint van, ugye tudod?”

Ekkor Niall, aki Harryhez hasonlóan mostanában különböző szerelmi ügyekbe keveredett, szintén színt vallott: „Én is ezt tettem múlt éjjel!”

Louis persze meg is magyarázta, miért árulta el ezt a furcsa szokását, és miért fontos, hogy a rajongók tudjanak erről. „Egész nap a boxerben van elzárva, valamikor levegőre is szüksége van” – avatott be minket férfiasságának mindennapjaiba a szépfiú.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek