Starity

Baleset történt Sandra Bullock filmjének forgatásán

2012. július 10. 19:07   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő legújabb filmjének forgatásán történt egy baleset. Egy busz belerohant egy kamionba, 11 sérültet pedig kórházba kellett szállítani.

hirdetés
Baleset történt Sandra Bullock filmjének forgatásán

A The Heat című film forgatásán történt egy karambol július 9-én Bostonban. Egy városi busz ütközött neki egy parkoló filmes kamionba. Dailymail értesülése szerint a baleset reggel fél tíz körül történt, és legalább 11 embert szállítottak kórházba hordágyon. Nem számoltak be arról, hogy lenne életveszélyes sérüléseket.

A baleset állítólag épp a Roxbury Courthouse-nál történt. A buszban 20 utas volt, melyből legalább 11 szerzett sérülést, köztük a busz vezetője is. A kamionban csak egy ember tartózkodott, de ő is megsebesült. A legkomolyabb sérülés háton és nyakon volt.

Amikor meghallottam azt a csattanást, minél gyorsabban kiakartam jutni a járműből, mert azt hittem, fel fog robbanni – mondta egy utas, de szerencsére ez nem következett be. A baleset idején nem volt jelen az Oscar-díjas színésznő. A ügy körülményeit még vizsgálják, így további információk még nincsenek.

A The Heat egy vígjáték, ami körülbelül 2013-ra várható a mozikban. Sandra egy FBI-ügynököt alakít benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek