Starity

Csúszik a HIM lemezének megjelenése

2012. július 12. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn love metál zenekar a HIM hivatalos közleményben tudatta, hogy készül a soron következő nagylemezük. A hírről a Starity is beszámolt. Most azonban úgy tűnik, hogy az idei évre ígért korong csak 2013 elején jelenik meg.

hirdetés
Csúszik a HIM lemezének megjelenése

A finnek híres metálzenekara, a HIM már 2011 szeptemberében bejelentette, hogy készül a nyolcadik nagylemezük. Az internetes portálokon egyből elkezdődtek a találgatások, hogy mikor adják ki a lemezt, ám a hivatalos megerősítést követően teljes csönd vette körül a bandát.

Áprilisban már szárnyra kapott az a hír, hogy a zenekar dobosa, Gas Lipstick kiesett a munkából, ugyanis a zenészt régóta gyötri ízületi gyulladása. A túlerőltetés miatt kialakult betegsége végett fél évig nem dolgozhatott, pihenéssel kellett töltenie az időt.

A rajongóknak Seppo Vesterinen, a banda menedzsere üzent, hogy Gas jobban van, de még várják a végleges orvosi eredményeket, hogy elkezdhet-e dolgozni és turnézni.

Június végén egy rajongó találkozott Helsinkiben Ville Valóval, aki megerősítette, hogy az album megjelenése – Gas betegsége és a munkából való kiesése miatt – 2013 elején fog megjelenni, pontosan 10 évvel a nagy sikerű Love Metal című korong kiadása után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek