Starity

Tragédia a Swedish House Mafia koncertjén!

2012. július 10. 17:05   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nemrég lezajlott Swedish House Mafia-koncerten több ízben megsérültek az emberek és legalább egy ember meghalt, miután valaki kést rántott a tömegben és tömegverekedés tört ki.

hirdetés
Tragédia a Swedish House Mafia koncertjén!

A svéd banda dublini koncertje tragédiába torkollott, mivel számos ember megsérült, és egy meg is halt, amikor egy 23 éves férfi ámokfutásba kezdett egy késsel, majd több emberre rátámadt.

Szerencsére letartóztatták az ámokfutót, de még így is súlyosan megsebesített egy embert, akit kritikus állapotban szállítottak kórházba. Ezek után a tömegverekedés sem maradhatott el a több mint 45 ezres tömegben, így a rendőrség még 30 további embert tartóztatott le testi sértés vádjával, kábítószerek birtoklása és rendbontás miatt. Állítások szerint összesen kilencen sérültek meg, egy emberen pedig sajnos már nem tudtak segíteni a kiérkező mentősök, viszont ő nem a késes támadásban, hanem drogtúladagolásban halt meg.

A koncertszervezők nem vállalják a felelősséget, szerintük mindent megtettek, hogy biztonságosan menjen le az előadás.

Egyébként a svéd trió már korábban bejelentette feloszlását, ez a koncert már az utolsó koncertsorozatuk része volt. Valószínűleg nem így tervezték a visszavonulást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek