Starity

Liam Payne eljegyezte volna barátnőjét?

2012. július 11. 14:02   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne, a One Direction egyik tagja a napokban félreérthető üzenetet posztolt Twitter-profiljára, melyet azonban később törölt.

hirdetés
Liam Payne eljegyezte volna barátnőjét?

A One Direction énekese, Liam Payne valóban eljegyezte volna barátnőjét, Danielle Peazert? Ezek a pletykák keringenek manapság az interneten, ám ezúttal okkal, hiszen Liam egy eléggé félreérthető üzenettel lepte meg rajongóit a napokban – állítólagosan.

A szépfiú boldogan jelentette be, hogy a táncos lány igent mondott neki, majd törölte a bejegyzést Twitter-fiókjáról. Felmerül bennünk a kérdés, vajon igazak-e a hírek? Legtöbbször ez a hátulütője azon üzeneteknek, melyek később törölve lesznek, hiszen nem tudhatjuk, hogy valóban volt-e hasonló üzenet, avagy csak néhány rajongó keze munkája által készült el.

Egyelőre nem tudhatjuk biztosan, a hivatalos bejelentésre még várnunk kell egy kicsit. Annyi viszont biztos, a páros majdnem két év együtt járás után összeköltözik, melyet maga Liam erősített meg.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek