Starity

Nina Dobrev rappernek állt

2012. július 11. 00:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók bájos színésznője új szerepben próbálta ki magát. Egy videóban rappel közösen Nick Braunnal.

hirdetés
Nina Dobrev rappernek állt
Fotó: M. S. Jarett

Nina Dobrev még mielőtt megkapta volna Elena Gilbert és Katherine Pierce szerepét a nagysikerű Vámpírnaplók című sorozatban szerepelt egy 2008-as The American Mall nevezetű musicalben. Bár a zenés film főszereplőjét, Allyt játszotta mégsem ő énekelte a dalokat. Most mégis úgy tűnik, Nina is bepróbálkozik a zeneiparban.

A Funny or Die nevezetű oldal kérésére állt össze Nina és Nick Braun egy közös nyári dal kedvéért. Persze nem kell komolyan venni, mivel tudomásunk szerint nem áll szándékukban hivatásos rappernek állni, mindössze egyetlen paródia kedvéért álltak össze. A dalban a naptejé a főszerep és a dalszöveg is erről szól. Nem mellesleg, pedig Magyarországról is szót ejt Miss Dobrev a dal folyamán: „I'm Bulgarian. Don't mistake it for Hungarian!” – áll a szövegben, ami magyarul körülbelül annyit tesz, hogy: „Bulgáriából származom. Ne keverd össze Magyarországgal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek