Starity

Ledobta ruháit Iszak Eszti és Adri

2012. július 11. 14:02   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tűző napsütésben vetkőzött neki és ragadott labdát a VIVA sztárcsapatának tagjaként Iszak Eszti és Nagy Adri. Önfeledt szórakozásban lehetett része a lányoknak a hétvégén megrendezésre került Strandröplabda Bajnokságon, ahol RandomMarci és Nagy Kristóf Bozont oldalán szálltak harcba. A mérkőzés fáradalmait napozással, fürdőzéssel és csúszdázással pihenték ki a napbarnított hírességek.

hirdetés
Ledobta ruháit Iszak Eszti és Adri
Fotó: Red Lemon

Labdát röpítettek és vetődtek a VIVA sztárjai. Iszak Eszti, Nagy Adri, Random Marci és Bozont is részt vett a budapesti Aquaworldben hagyományosan megrendezésre kerülő Strandröplabda Bajnokságon. Iszak Eszti tökéletes alakja és dögös fürdőruhája láttán még a bíró is elnézőbben osztotta a pontokat, Random Marci alsónadrágot villantott, míg a szervák szünetében Adri és Bozont szerelmes csókokban forrt össze.

„Imádom a forró nyári napokat. Tényleg azon kevesek közé tartozom, akik folyamatosan el tudnák viselni ezt a 35 fokos meleget, a vízpartot és a napsütést„ – mesélte Iszak Eszti.


Fotó: Red Lemon

”Szeretem a nyári sportokat, de a strandröplabdában eddig nem volt sok gyakorlatom. Többször röpiztünk már baráti társaságban, az alapokkal viszont csak most ismerkedtem. Bár a csapatban egyikőnk sem volt profi, mégis remekül szórakoztunk, rengeteget vetődtünk a homokban, jópofa délutánt tölthettünk együtt. Ráadásul volt alkalmam barnulni, így az élénk fürdőruhák is sokkal feltűnőbben mutatnak rajtam” ­– tette hozzá a VIVA csinos műsorvezetője.


Fotó: Red Lemon

„Szuper kikapcsolódást jelentett ez a mérkőzés, ráadásul így Bozonttal is közösen tölthettünk néhány órát. Nem vagyok gyakorlott röplabdában, de a vetődések jó alkalmat szolgáltattak arra, hogy két szerva között lopjak tőle egy-egy csókot ­– jegyezte meg viccesen Nagy Adri, akinek párja, Nagy Kristóf Bozont is erősítette a VIVA sztárcsapatát. „Nagy vízimádók vagyunk mindketten, ezt a hőséget pedig egyébként is csak bikiniben lehet elviselni” – tette hozzá a Megasztárból ismert énekesnő, aki előszeretettel válogat az újabbnál újabb fürdőruhák között.


Fotó: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek