Starity

Vanessa Paradis nekiment Amber Heardnek

2012. július 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Paradis nem hagyja szó nélkül, hogy Amber Heard lenyúlta tőle élettársát, Johnny Deppet, akivel 14 évig alkotott egy párt, és akitől két gyermeke is született.

hirdetés
Vanessa Paradis nekiment Amber Heardnek

Vanessa Paradis kirohanást intézett Amber Heard ellen. Úgy tűnik, a francia szépség egyáltalán nincs megbocsátó kedvében, a Now magazin szerint ugyanis mindennek lehordta volt szerelme, Johnny Depp új barátnőjét, aki valószínűleg nagyban felelős a pár szakításáért.

„Vanessa le van sújtva, hogy Johnny dobta őt. Ambert okolja, pasilopó kétbites senkinek nevezi, és azt is kijelentette, hogy a gyerekei közelébe sem fogja engedni őt” – írja a magazin forrására hivatkozva.

Johnny és Amber a Rumnapló forgatásán találkoztak. Vanessa és Johnny 14 évig éltek együtt, és két gyermekük is született, a 13 éves Lily-Rose és a 10 éves Jack. Amber Heard 2010 decemberében a GLAAD gáláján jelentette be, hogy leszbikus, az afterellen.com weboldalon pedig azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy évek óta Tasya van Ree fotográfussal él együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek