Starity

Balesetet szenvedett Kristin Chenoweth

2012. július 12. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megsérült A férjem védelmében forgatási munkálatai közben Kristin Chenoweth színésznő. A nagy szélben összedőlt a világítás egy része, amelynek darabja fejen találta a sztárt.

hirdetés
Balesetet szenvedett Kristin Chenoweth

Kristin Chenoweth színésznőt egy New York-i kórházba szállították, miután A férjem védelmében című sorozat brooklyni forgatásán megsérült szerda délután.

A helyszínen orkán erejű szél fújt, aminek következtében a világítás egy része összedőlt, egy darabja pedig a színésznő fejére esett. Az ütés erejétől a sztár a földre zuhant és beverte a fejét a betonba. Miután kihívták a mentőket, Kristin még a helyszínen kapott egy nyakmerevítőt, és hordágyra tették, majd bevitték először a sürgősségire, utána pedig egy közeli kórházba, ahol jelenleg könnyebb sérülésekkel kezelik.

Kristin nem a legszerencsésebb színésznők egyike, hiszen elég gyakran történnek vele balesetek. 2003-ban a Wicked című musical munkálatai közben szenvedett nyaksérülést, 2006-ban a The Apple Tree című Broadway show próbáján esett le egy emelvényről, 2011-ben pedig a Glee forgatásán gurult le egy beton lépcsősoron, aminek következtében a háta sérült meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek