Starity

Sophia Bush iskolát épít Guatemalában

2012. július 12. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sophia Bush fontosnak tartja, hogy minden gyerek megfelelő oktatásban részesüljön, ezért tervei közt szerepel több iskola felépítése Guatemalában.

hirdetés
Sophia Bush iskolát épít Guatemalában

A nemrég harmincadik születésnapját ünneplő Sophia nagyszabású jótékonysági akcióba kezdett: a sztár a Closets for Causes' segítségével az eBay-en árulja márkás ruháit, hogy a befolyt összeggel a Pencils of Promise nevű szervezetet támogassa.

„Fontosnak tartom a Pencils of Promise-t, mert hisznek benne, hogy minden gyermeknek elérhetővé kellene tenni a magas szintű oktatást. Iskolákat építenek, programokat szerveznek, és közösségeket hoznak létre világszerte, hogy a gyerekek minőségi oktatásban részesülhessenek” – nyilatkozta Miss Bush.

Sophia ruháinak aukciója július 16-án zár, helyi idő szerint délelőtt 10 órakor. Az érdeklődők licitálhatnak a sztár Louis Vuitton, Herve Leger, Marc Jacobs, Christian Louboutin vagy Alice + Olivia-ruháira is. A színésznő a befolyt összegből az iskolaépítéseket fogja támogatni a Pencils of Promise The Impossible Ones nevű kampányában. A szervezet jelenlegi célja, hogy 2012-ben 100 iskolát építsenek Guatemalában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek