Starity

Kiss Ramóna házasodik?

2010. július 21. 14:02   |   Szerző: Hannahmiley

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szegény Kiss Ramóna nem győz magyarázkodni mostanság. Az egyik naponta megjelenő újság lehozta hírként, hogy szerelme, a focista Tóth Norbert eljegyezte a híres színésznőt. Rami nem győzött rokonai előtt mentegetőzni, hogy erről szó sincs, csupán félreértelmezték Norbi szavait.

hirdetés
Kiss Ramóna házasodik?

A Barátok Köztben Zsófit alakító színésznő nem győz mentegetőzni egy meg sem történt dolog miatt. Kiss Ramit nemrég nagyija hívta fel szemrehányóan, hogy arról kérdezgessen, hogy őt miért nem hívták meg az esküvőre, és miért nem szóltak a család többi tagjának a nagy elhatározásról. Ramóna azt sem értette, hogy miről van szó, majd kis keresgélés után rájöttek, hogy egy újságcikk a "bűnös". A két pár már 5 éve együtt van és sokan azon sem lepődtek volna meg ha titokban eljegyezik egymást.

Erre azonban Rami szerint még vár, és ha eljön az a nagy nap az egész család tagja meg lesz hívva a nagy eseményre és nem egy napilapból kell megtudniuk majd a sztorit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek