Starity

9 millió dollárra perelik Justin Biebert

2012. július 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber akár 9 millió dollárt is fizethet annak a nőnek, aki az énekes 2010 júliusi koncertjén szenvedett kétoldali halláskárosodást.

hirdetés
9 millió dollárra perelik Justin Biebert

Justin Biebert egy oregoni nő, bizonyos Stacey Wilson Betts perelte be, aki miután 2010. július 14-én ellátogatott Justin koncertjére, a rajongók sikítozása miatt súlyos halláskárosodást szenvedett, azóta extrém fülzúgás és fokozott hallásélesség keseríti meg mindennapjait.

A nő elmondása szerint az énekes portlandi koncertjén egy szív alakú fém gondolára mászott fel, és ott bíztatta rajongóit, akik éktelen sikítozásba kezdtek a sztár láttán. A gondola azonban alapanyaga és kiképzése miatt felerősítette a hangokat, valóságos hangrobbanást idézve elő, Stacy-t pedig az emberi tűrőképesség határain túlmenő zajártalom érte, melyben mindkét hallószerve károsodott.

A károsult nemcsak az énekest, de annak lemezcégét, az Island Def Jamet, és a koncertet szervező AEG Worldwide és a Vulcan Sports and Entertainment cégeket is megnevezte a perben, 9 millió 230 ezer dollár kártérítést és a perköltség megtérítését kérve a bíróságtól.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek