Starity

Nem tér vissza az American Idolba Jennifer Lopez

2012. július 13. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napok óta találgattak a tehetségkutató rajongói, hogyan fog dönteni az énekesnő. Ma Ryan Seacrest reggeli show-jában közölte, hogy nem vállal még egy szezont.

hirdetés
Nem tér vissza az American Idolba Jennifer Lopez

Tegnap Steven Tyler jelentette be, hogy új zsűritagot kell a helyére keresni, ma reggel pedig Jennifer Lopez tette közzé döntését, hogy a következő évad már nélküle fog folytatódni.

Ryan Seacrest reggeli műsorában telefonon keresztül beszélt az énekesnővel. „Komolyan úgy érzem, hogy eljött az ideje, hogy visszatérjek a többi dologhoz, amit csinálok” – nyilatkozta a sztár, hozzátéve, hogy fantasztikus volt a műsorban dolgozni.

Úgy hírlik szakmai berkekben, hogy talán Randy Jackson is visszavonul a műsorból, így Ryan Seacrest lesz az utolsó állva maradt szereplője a műsornak, amely az elmúlt évben nézőinek mintegy harmadát veszítette el. Erősödnek azok a hangok is, amelyek szerint a show már kifulladt, ezért a Fox lassacskán új szériát kereshet a tehetségkutató műsorsávjába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek