Starity

Stephen Moyer a legkevésbé szexi True Blood-sztár

2012. július 13. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A True Blood ötödik évadja javában megy, így a színészek újabb és újabb érdekességeket osztanak meg a rajongókkal. Stephen Moyer például úgy érzi, hogy ő a legkevésbé szexi True Blood-szereplő férfiú.

hirdetés
Stephen Moyer a legkevésbé szexi True Blood-sztár

A True Blood vámpír Billje úgy érzi, hogy sorozatbéli kollégái mind sokkal sármosabbak, mint ő. Ugyan a felismerés nem aggasztja túlságosan – legalábbis úgy hisszük –, hiszen magánéletében minden rendben: hamarosan megszületnek ikrei feleségétől – aki nem mellesleg sorozatbéli kolleginája –, Anna Paqiuntól.

„Úgy érzem, csak negyedik lehetek Joe Manganiello, Alex Skarsgård, és Ryan Kwanten mögött, ha teljesen őszinte akarok lenni. Egy kicsit csalódott vagyok, egykoron egészen jól ment a sorom, de amikor Alex és Joe csatlakoztak a stábhoz, akkor fordult a kocka” – nyilatkozta a 42 éves angol színész az Avocate magazinnak. A teljes interjú egyébként az újság augusztusi számában tekinthető meg.

Nos, Stephen valószínűleg viccnek szánta a dolgot, hiszen mindegyik szereplőnek egyenként is több milliós rajongótábora van. No persze a képzeletbeli rivalizálás ebből is fakadhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek