Starity

Megjelent Dj Lia vadonatúj klipje

2012. július 18. 17:05   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dj Lia újra hallat magáról, hiszen amellett, hogy állandó rezidens a Radio Face-nél, és jelenleg is Horvátországban turnézik, még arra is jut ideje, hogy a Digital Sea-vel készített közös dalhoz klipet forgasson.

hirdetés
Megjelent Dj Lia vadonatúj klipje

A videóklip alig pár napja került fel az internetre, amely a Hear Me című dalhoz készült. Lia elmondása szerint a forgatás zökkenőmentesen zajlott, pedig több helyszínen is forgott a kamera.

A szereplők többsége modell, akiket Lia választott ki, és megpróbáltak mindenkinek lényeges szerepet adni. A forgatókönyv szerint, mely az Arteriadesign jóvoltából született meg, Lia megpróbál elmenekülni egy másvilágba, ahol egyedül lehet és elengedheti a múltat.

A klipet Jimy Jameson rendezte, aki többször is dolgozott már együtt a lemezlovas lánnyal, legutóbb a Wicked Game-klipforgatásán. A dalból várhatóan egy maxi is elkészül, és hamarosan játszani fogják a rádiók és a zenecsatornák is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek