Starity

Együttesek a megfélemlítés ellen

2012. július 19. 10:10   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre népszerűbb ikerpár, Megan & Liz Are You Happy Now? címá dala már elindított egy mozgalmat, és most itt az újabb nagy lépés.

hirdetés
Együttesek a megfélemlítés ellen

Az Are You Happy Now? című dal már az elmonyás ellen harcolók himnusza lett, de Megan és Liz újabb nagy lépésre szánták el magukat, hogy felhívják a figyelmet e nemes ügy fontosságára.

Július 20-án, pénteken koncertet adnak New York Cityben, ahol legismertebb számaikat fogják eljátszani. Az eseményen sztárvendégként a Hot Chelle Rae lép fel.

A kampányban olyan előadók és együttesek vesznek még részt, mint a The All-American Rejects, Ben Kweller, Matt Nathanson, Mona, Haley Reinhart, és Justin Bieber.

Mi sajnos nem tudunk ott lenni a koncerten, de fogadalmat teszünk, hogy nem fogjuk megfélemlíteni és kirekeszteni a környezetünkben élőket, csak azért, mert mások, mint mi. Ha ezt sokan megteszik, akkor Megan és Liz már nem dolgozott hiába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek