Starity

Justin Bieber szeretne egy focicsapatot a One Directionnel

2012. július 15. 13:01   |   Szerző: kyrah62

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber mostanában inkább botrányairól híres, bár újabban a sport felé is hajlik, nemrég ugyanis elárulta, futball csapatot akar összehozni a One Directionnel.

hirdetés
Justin Bieber szeretne egy focicsapatot a One Directionnel

Justinról eddig is tudtuk, hogy elég jó viszonyt alakított ki a brit fiúbandával, ám most nemcsak a medencében, hanem a focipályán is meg szeretne ismerkedni velük.

Bieber a The Daily Starnak mesélt jövőbeli tervéről. Az interjúban azt is elmondta, hogy egy olyan labdarúgó csapatot akar összehozni, ami a legtöbb hírességet foglalja magában.

„Az elmúlt két, három év során sokat fociztam. És igazán élvezem. Tudom, hogy van egy Los Angeles-i sztárcsapat, amiben Robbie Williams is benne volt, de én egy fiatalabb csapatot szeretnék összeállítani. A One Direction-ös srácok azt mondták, hogy játszanának, és Lil Bow Wow is.”

Amikor szóba került az edző, Justin rögtön rávágta: „Mi csak egy embert akarunk a csapat edzőjének, David Beckhamet. Ez nem lesz olyan, hogy minden héten játszunk. A valóságban talán csak 3-4 meccset egy szezonban. El fogok menni Davidhez, és személyesen fogom megkérni őt, nagyon remélem, igent mond. Úgyis csak 10 percre a házától fogunk játszani” – lelkesedett Bieber, aki szívesen venné, ha Victoria és Selena a pálya széléről, pomponlányként bíztatnák őket.

Louis Tomlinson egyébként már tweetelt is a közelgő eseményről: „Hallottam a @JustinBieber Football Csapat-dologról. Haha, csináljuk!”

Abban mind biztosak vagyunk, hogy nagyon érdekes lesz majd látni Justinékat focizni, és a lányokat bíztatás közben. Meglátjuk, mi sül ki ebből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek