Starity

A TNT berendelte a Falling Skies 3. évadját

2012. július 19. 09:09   |   Szerző: mikieger

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavaly kezdődö sorozat hatalmas siker volt Amerikában és a nemzetközi piacon, így nem is volt kérdéses a második évad. Idén gőzerővel és új írókkal tért vissza, a nézettségi adatok alapján pedig újabb évadot kaphat ismét tíz résszel.

hirdetés
A TNT berendelte a Falling Skies 3. évadját

A TNT a jövő évben is igényt tart a sorozatra, ezt maga a csatorna elnöke jelentette be július 11-én. A tavaly kezdett sci-fi és dráma sorozat elsősorban a fiatalok (18-49-es korosztály) között számít erősnek, a jelenleg a csatornán futó egyetlen olyan, amit a fiatalság többsége követ. Ez elsősorban azért is érdekes, mert a TNT az 50 éven felüliek csatornája, javarészt a nézők többségét ők teszik ki. Tavaly őket is meglepte, hogy a sorozat 1,5-1,9 millió fiatalt ültetett a tévé képernyője elé, fiatalítva a csatorna nézőseregét.

A tartalomról röviden: idegen támadás érte bolygónkat, a Földön kautikus állapot uralkodik. A túlélők kis csoportokat alkotnak és nap mint nap harcolnak az ennivalóért, és főleg az életükért. Tom Mason (Noah Wyle) bostoni történelemtanár is a túlélők közé tartozik. Családját szétzilálta az első támadás, feleségét megölték, egy fiát Ben Mason (Connor Jesup) elfogták. Az idegenek elrabolják a gyerekeket és megbéklyózzák őket, amvel elvesztik személyiségüket és irányíthatóvá válik. Napról napra egyre jobban küzd azért, hogy visszakapja fiát, és biztosítsa a másik két fia biztonságát. Az első évadban sikerült visszaszereznie a fiát, míg másik fia Hal Mason (Drew Roy) barátnőjét Karent (Jessy Schram) pedig elvitték az idegenek.

Idén már a második évadját tapossa, ami kellően változott az első évadhoz képest. Tavaly új írókat kapott, így számítani lehetett bizonyos változásokra. Meg is kaptuk őket, több idegen lény formájában és több akcióban. Persze a régi bevált drámai vonalat nem hagyták el. Az idei évad fő kérdése, hogy tényleg alakult-e egy új emberi közösség Charleston-ban és hogy mi a kapcsolat Tom középső fia Ben és az új vörös szemű idegen között.

Aki szereti a sci-fit és a családi beállítottságú drámai vonalat, azoknak nyugodt szívvel ajánljuk a sorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek