Starity

Megjelent az új Quimby-videóklip

2012. július 17. 09:09   |   Szerző: tengericsillag

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Quimby ismét leforgatott egy klipet - ezúttal a Legyen vörös című dalukhoz készült egy nem mindennapi videó.

hirdetés
Megjelent az új Quimby-videóklip

A zenekarújabb videóklipjét az a:normal sessions forgatta nemrégiben. A cég olyan zenészek, mint Alba Hyseni, a Singas Project, Illspokinn és a Soulclap, a Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint duó, Palya Bea valamint a Hangmás után kérte fel a Quimby-t a legújabb videóhoz. A rendező Vandad Kashefi volt, aki az egyik leghíresebb dalukat, a Legyen vöröst választotta.

A kisfilm csak a HP Magyarország Facebook-oldalán elérhető, kizárólag az oldal lájkolóinak, valamint a zenekar tagjaival készült interjúkat is itt találnak az érdeklődők.

A képkockákon egy kilencvenes években játszodó jelenet tárul elénk. Egy presszóban járunk, ahol jelen van a sok dráma, érzelem, a rengeteg energia, valamint az együttes és annak jól ismert harmóniája.

„Egyszerre élhették át a résztvevők egy szűk körű koncert és egy színházi performansz létrejöttét, melyek egy időben, egymásra reagálva formálódtak a felvételek során. Ahogy Kiss Tibi fogalmazott, egy pillanatnyi csoda született meg a forgatáson, mely éppen azért különleges, mert létrejötte után szertefoszlik a levegőben. Úgy érezzük, ezt a pillanatot sikerült megfognunk a videoklip elkészítése során" – nyilatkozta a rendező.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek