Starity

Dundika visszavonul

2012. július 17. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dundi leáll a lemezpörgetéssel, mert úgy tartja, hogy az anyaság sokkal fontosabb, mint a karrier. A kettő pedig együtt nagyon nehezen menne.

hirdetés
Dundika visszavonul

Hornyák Hajnalka nemrég hozta világra első gyermekét, Mariánt. Most pedig úgy tűnik, végleg lemondott a DJ-karrierjéről, mert a nevelés és a lemezpörgetés nem megy együtt. A folyamatos éjszakai munka mellett nem jutna elég ideje kisfiára.

Tervezgettem, hogy visszatérek, de az én drágaságom, Marián közbeszólt. Szüksége van még az édesanyjára, ráadásul most próbálja formálni az első szavakat. Elvállaltam egy fellépést Romániában, oda is utaztam, de rájöttem, hogy nem könnyű elszakadni a kisfiamtól, még ha csak egy éjszakáról is van szó” – nyilatkozta a Blikknek Hajni, aki úgy gondolja ekkora áldozatot nem ér a karrierje.

Dundika döntése nem volt könnyű, hiszen karrierjét nagy nehézségek árán sikerült felépítenie, de most élete nagy fordulatot vett Marián megérkezésével, így most csak erre koncentrál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek