Starity

Strandröplabda kupán a SportKlub sztárjai

2012. július 17. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szikrázó napsütés, feszülő izmok, lopott csókok… strandröplabda bajnokságon jártak a SportKlub sztárjai, akik nem csak a labdát kergették, a perzselő délutánon. A Marenec Fruzsi, Szabados Ági és Világi Péter alkotta csapatot Tápai Szabina erősítette volna, de sérülése miatt kedvese, a táncos Szabó Tomi ugrott be a kézilabda klasszis helyett. A féltő törődést Szabina szurkolással és csókokkal hálálta meg párjának.

hirdetés
Strandröplabda kupán a SportKlub sztárjai
Fotó: Red Lemon

Az Aquaworld szokásos röplabda bajnokságán Marenec Fruzsi a Híradó két műsorvezetőjével, Világi Péterrel és Szabados Ágival készült a megmérettetésre, a triót Tápai Szabina egészítette ki. A kézilabdázót azonban kedvese Szabó Tomi, a Bad Boys egykori táncosa és az April Projekt vezetője, helyettesítette a pályán, nehogy újabb sérülést szenvedjen.

„Sajnos 8 hete átestem egy szalagpótló ujjműtéten, így nem merészkedtem a labda közelébe. Főleg mivel a héten veszi kezdetét az alapozó edzés, ami teljes embert kíván, így nem kockáztathattam. Néha azért bemerészkedtem a pályára, meg persze szurkoltam a Sportklub csapatának és Tominak, aki néhány csókot is kapott közben” – nevetett Szabina.

„Bár egyikőnk sem igazán gyakorlott röplabdában, mégis szépen helytállt Tomi. A mozgás mindkettőnk életében központi szerepű, voltam már többször a táncóráján, de edzőterembe is ellátogatunk néha közösen. Most azonban jól jött nekünk egy pár hetes nyári pihenő, mialatt Szardínián kapcsolódtunk ki” ­– folytatta a profi kézilabdázó.


Fotó: Red Lemon


Fotó: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek