Starity

Lady Gaga ledobta ruháit

2012. július 17. 12:12   |   Szerző: holló

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Immár kétéves szerződés után eljött a várva várt pillanat, hogy a kezükben tarthassuk Lady Gaga különleges illatát. Az első reklámfotó a Lady Gagától már megszokott botrányos stílust sugározza.

hirdetés
Lady Gaga ledobta ruháit
Fotó: Steven Klein

Ahogy arról már beszámoltunk egy hónappal ezelőtt, Lady Gaga parfümje hosszú várakozás után a boltok polcaira kerül. A Colyval kötött kétéves szerződés értelmében végre magunk is illatozhatunk a The Fame nevezetű parfümcsodában.

A Steven Klein által fotózott reklámanyag tökéletesen illusztrálja Lady Gaga meghökkentő stílusát, a fekete-fehér képen ugyanis meztelenül pózol, ahol apró férfialakok takarják a kényes testrészeit. Valljuk be, kissé bizarr látvány ez, csak úgy, mint a fekete folyadék az üvegcsében.

Hogy az illata mennyire lesz vonzó, azt már saját magunknak kell megtapasztalni. Már nem kell sokat várnunk erre, hiszen nemsokára a magyarországi parfümériákba is megérkezik a termék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek