Starity

Johnny Depp hamarosan Budapestre jöhet

2012. július 18. 12:12   |   Szerző: katara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is olyan rég felröppent egy hír, miszerint Wes Anderson (a Holdfény királyság rendezője) hamarosan Magyarországra látogat, hogy megkezdje következő filmjének munkálatait.

hirdetés
Johnny Depp hamarosan Budapestre jöhet

A Hollywoodreporter cikke szerint Mr. Anderson történetének színhelye – melyet saját maga írt és persze rendez –, már a kiszivárogtatott címből is sokat enged sejtetni: The Grand Budapest Hotel.

Ezek szerint nagy esélyt adhatunk annak, hogy a mozivilág elismert személyiségei – mint például Robert Redford, Brad Pitt, Angelina Jolie, Keanu Reeves és Bruce Willis után – Johnny Depp is nálunk időzzön egy forgatás erejéig, hiszen valószínűleg a film forgatását olyan helyszínen akarják majd lebonyolítani, ahol megfelelő adókedvezményekkel olcsón tudnak forgatni, Magyarország pedig egyre közkedveltebb helyszín Hollywood számára ebből a szempontból.

Ami még különlegesebbé teheti számunkra az alakuló produkciót, az az, hogy végre fővárosunk nem mint Moszkva, Prága, Berlin, vagy más méltán nevezetes városként fog megjelenni a vásznon, hanem önmagát adhatja, az arculatát zömmel meghatározó, csodaszép klasszicista épületeivel együtt. Igen sok impozáns negyeddel bír, a Duna mentén húzodó látványról nem is beszélve.


A Corinthia Hotel – akár az egyik forgatási színhely is lehetne.

De a hírt lehet még tovább is fokozni, hiszen a rendező, Sparrow kapitány mellett, olyan színészeket is szeretne meghívni egy-egy szerepre, mint például: Bill Murray, Owen Wilson, Edward Norton, Jude Law, Jeff Goldblum, Adrien Brody, Willem Dafoe és Angela Lansbury.

Egy ilyen lista után, úgy gondoljuk, fel lehet készülni egy igen sikergyanús mozira. Ha Wesnek mindenkit sikerül beszerveznie, akkor az egész már csak a sztorin múlik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek