Starity

Blake Lively gyermeket szeretne

2012. július 18. 16:04   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Upper East Side lakója nem akar tovább várni, gyermeket szeretne. A Gossip Girl – Pletykafészek sztárja készen áll az anyaságra, amit nem is szeretne tovább halogatni.

hirdetés
Blake Lively gyermeket szeretne

Blake Lively sosem volt az a tétovázó típusú nőszemély: mindig megszerezte, illetve mindig véghez vitte mindazt, amit szeretett volna. Nemrégiben azonban egy érdekes kijelentést tett. A Gossip Girl szőke bombázójának több unokaöccse és unokahúga van, azonban nemrég beismerte, hamarosan, ő maga is szeretne saját gyermeket.

„Egy nap én is szeretnék anyuka lenni. Néha egészen felzaklat az a tény, hogy az unokahúgom és az unokaöcsém nem az én gyerekeim. Ez egy olyan dolog, amire nem sokat tudok várni, és hihetetlenül izgatott vagyok miatta” – nyilatkozta Blake a More! magazinnak.

A 24 éves színésznő jelenleg boldog párkapcsolatban él Ryan Reynoldsszal, illetve régebben a Gossip Girl által megismert Penn Badgleyvel randevúzgatott. Blake állítása szerint, a tökéletes férfi számára az, aki egyben a legjobb barátja is tud lenni, számára Penn ilyen volt.

„Amikor ránézek a szerelmemre, lennie kell egy erős köteléknek. A legjobb barátomnak kell lennie, eltekintve attól, hogy macsó vagy inkább érzékeny alkatú – ez nem számít. Meg kell tudjon nevettetni, ugyanis élvezem azt, ha velem vannak és közben jól érzik magukat” – nyilatkozta Blake.


Blake Lively unokahúgaival és unokaöccsével

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek