Starity

Vámpírnaplók: Katherine és Elijah együtt?

2012. július 17. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev a Comic-Conon árulta el, hogy nagyon szeretné ha az általa megformált Katherine egy párt alkotna Elijah-val.

hirdetés
Vámpírnaplók: Katherine és Elijah együtt?

A 2012-es Comic-Conon múlt szombaton, azaz július 14-én jelentek meg a Vámpírnaplók sztárjai, Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Michael Trevino, Zach Roerig és Steven R. McQueen kiegészülve a sorozat készítőivel, Julie Pleckel és Kevin Willamsonnal. A közönségtalálkozón rengeteg rajongó vett részt és sokuk lehetőséget kapott arra, hogy kérdést tegyen fel az ott jelenlévő stábtagoknak, akik készségesen válaszoltak.

A kérdésözön előtt azonban Kevin kérdezgette kollégáit és szóba került a Delena-Stelen harc is, melynek kapcsán felmerült a kérdés: a színészek vajon kit szeretnének karaktereik mellé?

Zach viccesre vette a figurát, mivel szerinte Matt anyakomplexusa miatt Caroline édesanyja, Forbes seriff tökéletes választás lenne számára. Erre Paul sem rejtette véka alá az ő javaslatát, miszerint szívesen ágyba bújna Elijah-val és Ian egyből a történetbe szőtte saját karakterét, Damont is, így egy érdekes édes-hármas jött létre.

Nina Dobrev is Elijaht preferálta, de kivételesen nem Elena számára, hanem a régen nem látott Katherine partnereként szeretné az ősi vámpírt látni. A sorozat főhősnőjének ötletjavaslatára néhány résztvevő ujjongásban tört ki és színésztársainak is tetszett ez a párosítás, bár Ian kissé furcsának találta.

Igaz, Elena hasonmásának visszatérésére még várni kell, legalábbis addig, amíg többé már nem érzi magát fenyegetve Klaustól, Julie sem vetette meg Nina ötletét, így lehetséges, hogy a történet folyamán Katherine és Elijah végül egymás mellett fog kikötni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek