Starity

Jeremy Renner és Bradley Cooper egy filmben?

2012. július 18. 14:02   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két sármos színész ezúttal remélhetőleg egy új drámában, az American Bullshitben tűnik fel majd közösen a mozivásznon.

hirdetés
Jeremy Renner és Bradley Cooper egy filmben?

Már folynak a tárgyalások David O. Russell új filmje, az American Bullshit kapcsán, melyben remélhetőleg Jeremy Renner és Bradley Cooper is szerepelni fog.

A film igaz történeten alapul és a forgatókönyvet Eric Singernek köszönhetjük. A középpontban egy szélhámos és annak szeretője áll, akiket az FBI arra kényszerít, hogy különféle politikusokat, illetve egyéb más csalásokban részt vevő embereket buktassanak le, akik Philadelphiától egészen a Fehér Házig benne vannak a korruptabbnál korruptabb ügyekben.

Bradleynek szánják a szélhámos, Mel Weinberg karakterét, Jeremy pedig azt az FBI ügynököt, Jimmy Boylet játszaná, aki elkapja a szélhámost és szeretőjét. Habár az eredeti terv szerint az utóbbi szerepre Christian Balet szánták, valószínűleg Jeremy is megállja majd a helyét. Természetesen egy hölgy is részt vesz majd a produkcióban, így a szeretőt Amy Adams fogja alakítani.

A film forgatása minden bizonnyal 2013 februárjában kezdődik majd el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek