Starity

Kat DeLuna rövid hajjal hódít

2012. július 22. 12:12   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dominikai énekesnő gyakran változtat hajkoronáján, azonban most kicsit merészebb stílust vállalt be. Barna loknis tincseit, szőke rövid formára cserélte.

hirdetés
Kat DeLuna rövid hajjal hódít

Kat DeLuna, ha divatról van szó, mindenevő. Láthattuk már gyönyörű estélyiben, hosszú hajával feldobva azt, vagy éppen termésetesen göndör fürtjeihez egy-egy sportos öltözék párosult. Ebben az évben azonban röviden és szőkén hódít a dominikai szépség. Tekintsük meg Kat átváltozását egészen 2007-es debütálásától napjainkig!

A dalospacsirta 2007-ben robbant be igazán a köztudatba Whine Up című nyári slágerével, azt követően pedig a Run the show következett. Mindkét dal kisfilmjében Kat bájos, szőkésbarna hajkoronával ejtette ámulatba a nagyközönséget.

2009-ben az In The End és az Unstoppable erejéig dögös feketére váltott, s gardróbjában is megjelentek a merészebb ruhadarabok. Bájos arcához jól illett ez a frizura, bár pár évet hozzá lehetett volna számolni korához.

A 2010-es évben kiadta második nagylemezét, az Inside Outot. Az esztendő végén egy kisfilm is debütált Party O' Clock című szerzeményhez, melyben az énekesnő barna, göndör hajával forrósította fel a táncparkettet. Ez a stílus állt talán a legtermészetesebben Katnek.

2011-ben újabb váltás következett. Göndör fürtjeit hosszú szőke hajra cserélte, ahogy az látható volt a Dancing Tonight illetve a Drop it low kisfilmjeiben is. Sajnos rengetegen nem tudták elfogadni Kat új stílusát.

Talán előző évi „kudarcának” köszönhető, hogy 2012 nyarán úgy döntött, megválik hosszú tincseitől, és rövid, retro frizurával örvendezteti meg a nagyérdeműt. A szőke hajszín maradt, ám hozzá kicsit merészebb, mégis sokkal elegánsabb ruhákat kezdett el hordani.

Azt, hogy Kat milyen hajstílussal rukkol elő jövőre, még nem tudjuk, de harmadik nagylemeze, a Viva már lassan a boltok polcaira kerül. Már debütált két nyári sláger a korongról, az egyik a Wanna See You Dance, ami egy feldolgozás, a másik pedig a Sobredosis, amely Kat DeLuna első, teljes egészében spanyol nyelvű dala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek