Starity

Robbie Williams a Chatroulette-en énekelt

2012. július 20. 11:11   |   Szerző: dodookacsa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robbie Williams váratlanul megjelent a népszerű videochat oldalon és egy rögtönzött koncertet adott egy ismeretlen szerencsésnek.

hirdetés
Robbie Williams a Chatroulette-en énekelt

A Chatroulette videós közösségi oldal még tavaly robbant be a köztudatba, de azóta is töretlen a népszerűsége a magamutogató és kíváncsiskodó webkamerával rendelkező felhasználók körében. Ha valaki még nem ismerné, az oldal lényege az, hogy egy kattintásra random beszélgetőpartnereket sorsol össze a gép, és bár elmélyült beszélgetésekre aligha alkalmas az oldal, rengeteg vidám percet okozhat unalmas órákra.

A Take That sztárja erre az internetes oldalra jelentkezett be élő webkamerával, és szólót énekelt egy 19 éves fiatalembernek, Adam Houabinak, aki nem hitt a szemének.

„Egy pillanatra azt hittem, hogy egy algériai férfi, aztán váratlanul feltűnt Robbie. Először nem hittem el, hogy ő az, majd félrehúzta az ingét, hogy megmutassa a tetoválást a mellkasán, és az öt operatőrt körülötte a hollywoodi stúdiójában” – számolt be az esetről a diák.

„Aztán Robbie azt mondta, hogy felvett egy új dalt, és elkezdett énekelni. Azt mondta, az új dalának címe Losers, és októberben fog kijönni. Nagyszerű volt, tetszett - tette hozzá Adam. – Sok furcsa emberrel cseteltem már a Chatroulette-en, de szupersztárral még sosem.”

Adam az előadást természetesen megörökítette a telefonja segítségével, majd feltette az internetre. A videó nem túl profi, de ez érthető, hiszen nem mindennap beszélgethetünk egy világsztárral a szobánkban.

Az énekes szóvívője a The Sun megkeresésére tagadta, hogy ez lenne az énekes új dala. A modern marketingeszközöket ismerve az is elképzelhető, hogy az egész egy gerillakampány része, amely Robbie új dalát szeretné népszerűsíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek