Starity

Jennifer Morrison új párra talált

2012. július 19. 23:11   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Once Upon a Time színésznője, Jennifer nemcsak a sorozatban hódít, hanem a való életben is, ugyanis újabb szerelmi kapcsolatot alakított ki, ezúttal Sebastian Stannel, akit a Once Upon a Time forgatása alatt ismert meg.

hirdetés
Jennifer Morrison új párra talált

Már senkit sem érhet meglepetés. A mese szőtte sorozat szereplőgárdájában nem ez az első szerelmi kapocs, amire nemrégiben fény derült. A média áprilisban még Ginnifer Goodwin és Josh Dallas szerelmi kapcsolatának felgöngyölítésével foglalkozott, amelyet szinte lépten-nyomon követtek, azonban most másra irányul a figyelem. Jennifer Morrison és Sebastian Stan kapcsolata tudódott ki. Jennifert a nála öt évnél fiatalabb Stannel kapták le beszélgetés közben.

„A forgatáson találkoztak. Három hónapja kezdtek el randizni egymással. Külső szemlélőként, igazán boldognak tűnnek, azonban nem akarnak túl gyorsan haladni” – nyilatkozta a pár egy közeli barátja.

Stan számára nem az első alkalom, hogy forgatás alatt ismerkedett meg aktuális párjával. A Gossip Girl forgatása közben hajtott rá Leighton Meesterre, akivel később szerelemi kapcsolatra is lépett. Jennifer számára sem ez az első: a Doktor House forgatásán ismerkedett össze Jesse Spencerrel, akivel a későbbiekben majdhogynem frigyre is léptek. Az eljegyzést követően nem sokkal később végül szétmentek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek