Starity

Klippremier: Ne-Yo — Let Me Love You

2012. július 20. 12:12   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég debütált a YouTube-on az énekes legújabb videója, amit a Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself) című dalhoz készített.

hirdetés
Klippremier: Ne-Yo — Let Me Love You

Bár mostanában nincs annyira középpontban a 29 éves énekes, ettől függetlenül még mindig aktívan részt vesz a zenei életben, legutóbbi dala, a Calvin Harrisszel közös Let's Go hatalmas népszerűségnek örvend, és most megérkezett legújabb videója, ami a nem túl rövid Let Me Love You (Until You Learn to Love Yourself) címet kapta.

A klip és a dal is igazán pörgősre sikeredett, rengeteg táncjelenet kapott benne helyet, és az ilyen videókra jellemzően itt is egy csinos hölgyé a főszerep, aki elcsavarja az énekes fejét, de szupersztárhoz méltóan egy sportkocsi is szerepel a kisfilmben.

A dal az énekes szeptember 18-án megjelenő albumán, a R.E.D.-n kap majd helyet, ami a Realizing Every Dream rövidítését takarja. Az albumon Ne-Yo többek közt olyan előadókkal működik együtt, mint például Rihanna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene video klip új dal Ne-Yo
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek