Starity

Nick Jonas és Demi Lovato újra együtt

2012. július 22. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szünetet tartva az x-faktoros feladatoktól, Demi Lovato tovább folytatja amerikai nyári turnéját, aminek szerda este a Greek Theaterben, Los Angelesben volt a következő állomása.

hirdetés
Nick Jonas és Demi Lovato újra együtt

A nézőtér csordultig telt Demi Lovato hűséges rajongóival és követőivel legutóbbi koncertjén, a showt pedig a Timbalanddel készült közös slágerével, az All Night Longgal nyitotta. A Los Angelesi melegben egy bőrből készült fekete ruhát viselt és a még csak 19 éves lány megmutatta hogy nagyobb színpadi jelenléte és énekhangja van mint néhány hasonló korú előadónak.

Az este legnagyobb meglepetése az volt, amikor Demi felhívott a színpadra egy különleges barátot, hogy segítsen neki a Catch me című dal előadásában. Demi a rajongóinak elmondta hogy rengeteg barátja és a családja is itt van ma este a közönség soraiban, majd hozzátette: „Szerencsére néhány barátom azért jött el, hogy segítsen nekem a színpadon.”

Ekkor a közönség már előre elkezdett sikoltozni, vajon ki lehet az a híres barát aki csatlakozni fog hozzá: Britney Spears, Selena Gomez vagy esetleg ex-barátja Joe Jonas?

Majd Demi bemutatta a leghíresebb Jonas Brothers tagot, Nick Jonast, akiről azt mondta: „Az egyik legnagyszerűbb barát, akim valaha is volt.” A közönség teljesen megőrült, ami érthető hisz a páros utoljára a 2010-es Rock Tábor turné alatt állt együtt színpadon és azóta szinte semmit nem hallhattunk kettejükről.

A Catch me mellett még egy dalt, a Don't forgetet is előadták, ami előtt Demi egy kicsit viccelődött: „Szerintem ezt a dalt együtt írtuk, igaz?” Amire Nick nevetve ennyit felelt: „Szerintem igen.”

Az este további részében többek között hallható volt az egykori Disney sztártól Lil Wayne How To Love, Chris Brown Turn up the music és Lady Antebellum American Honey feldolgozásai, amivel megmutatta hogy lehet az bármilyen műfaj – pop, rap, hip hop vagy county, bármit megtud csinálni. A koncerten megjelent még x-faktoros mentortársa LA Reid, a Modern Familyből Ariel Winter és volt kolléganője Tiffany Thornton is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek